Verpleegkundige Medische Geneeskunde De Gezondheid Van Hart Klant Telefoon Geval Gehard Glas Voor Samsung S20 Plus S7 S8 S9 S10 Plus Opmerking 8 9 10 Plus

Verpleegkundige Medische Geneeskunde De Gezondheid Van Hart Klant Telefoon Geval Gehard Glas Voor Samsung S20 Plus S7 S8 S9 S10 Plus Opmerking 8 9 10 Plus

a147885

Nieuw

Op voorraad

€4.18 €3.13
Aantal

Tags: medische transparant, pos het adhesivo, 5d boor, droom als van een eenhoorn, kunst memo, opmerking verpleegkundige, hart kladblok, posil, check it, a1 geval.

Welkom In Mijn Winkel 1. Wij ondersteunen Dropshipping, groothandel producten, kunnen wij u de beste prijs, hoge kwaliteit producten.

Wij sturen de goederen zo spoedig mogelijk na bevestiging van de betaling.

2. Als u kiest voor het verschepen methode: China post gewone kleine pakket plus, het niet kan bijhouden van gegevens in het buitenland , maak je geen zorgen, het zal een succes van uw land en de packet loss rate is erg laag.In deze opdrachten, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele geschillen die niet tracking-nummer.Als u wilt bijhouden van de informatie van het project in real-time, kies China post aangetekende luchtpost

3. Als u bang bent dat het niet kan aankomen, u kunt er ook voor kiezen ePacket of Azorfietsen.nl .U hoeft alleen maar om een beetje vracht.

4. Let op: de russische vrienden: vul de volledige naam in van de ontvanger (met inbegrip van ten minste 3 delen) en uw postcode in, anders kunt u uw pakket zal niet in staat zijn om door het gebruiken van het land.

Opmerking: als u vragen hebt, neem dan contact met ons op voordat ze neutrale of negatieve feedback geven.Wij zullen proberen uw probleem op te lossen.

Voeg onze winkel toe aan uw store-lijst en niet te missen goedkope producten!

Informatie

Nog geen opmerkingen voor het moment.

<

Gerelateerde producten